Splitska južina otpuhala Juga

Splitska južina otpuhala Juga

8. studenog 2019. u 20:44 / KLUB: VK Jadran

Jadran je pobjedio Juga i ostvario prvu pobjedu u LP. Jadranaši su odigrali odlično obranu, a na nju se nadovezao i Anić sa super važnim obranama. Pobjednički gol je postigao Visković. Jadran-Jug AO 12:11
Velika utakmica i velika pobjeda Jadrana protiv jakog protivnika. Jadranaši su napokon odigrali čvrsto u obrani izuzev prvih nekoliko minuta kada je Jug lako došao do 1:3. Sve rupe su nakon toga bile začepljene i gostujući sastav je sve teže dolazio do lakih šuteva. Kada se na kraju i Mate Anić razbranio nada u pobjedu i postala realnost. Visković je zabio taj zadnji pobjednički gol i pokazao da se sa ovakvim pristupom može pobijediti svakoga.
Koga još ili što još izdvojiti u ovoj čudesnoj predstavi, a da ne zaboravimo nikoga. Svi su bili na visini zadatka i svima idu velike čestitke. Kada je bilo 2-5 povukao je Visković sa dva gola u nizu za 4-5, do drugog izjednačenja u utakmici 6.6 nas je također sa dva gola u nizu odveo Delić, Dužević je odgovoran čak za dva izjednačenja u nizu sa tri gola u nizu prvo na 7-7, a onda na 9-9, Burić koji nas je doveo pred vrata raja sa dva gola u nizu za 11-9 i na kraju taj gol Viskovića za pobjedu i čudesna obrana Anića kada je skinuo šut Garcie iz rašlji. Zadnji napad su Jadranaši sakrili loptu i uz standing ovation splitske publike zaključili ovu predivnu splitsku večer. Večer u kojoj je splitska južina otpuhala dubrovačkog Juga.