Ludi gradski derbi pripao Jadranu

Ludi gradski derbi pripao Jadranu

14. prosinca 2018. u 22:33 / KLUB: VK Jadran

Jadran je došao do pobjede u gradskom derbiju, ali puno teže no što su se nadali. Mornar se pokazao kao tvrd orah iako je cijelu utakmicu bio u rezultatskom deficitu. Prvo ime susreta Jadrana je Zović sa 4 pogotka, a Mornara Burić sa 3 pogotka. VK Jadran - VK Mornar 7:6

Jadran je nakon kupa još jednom pobjedio Mornara. Ovoga puta sa plus jedan. Prva dva gola je postigao najbolji strijelac u redovima Jadrana inaće Mornarevo dite Ivan Domagoj Zović. Mornar je pak golovima Živkovića i Burića do kraja prve dionice došao do poravnanja.
Druga dionica je pripala Jadranu golovima Krapića i Zovića dok je za Mornar pogodio Ćalić. Pravo je čudo da i ta dionica nije završena neriješeno jer je Mornar na kraju imao napad šest na tri, ali nije ga uspio realizirati.
Treća dionica je odigrana bez golova pa se tako u zadnju ušlo sa minimalnim vodstvom jadrana.
Četvrta dionica barem njen početak je pripao Jadranašima koji su golovima Powera i Viskovića otišli na plus tri i izgledalo je da je sve gotovo. Međutim Zdejini momci se vračaju u igru dvije minute prije kraja golom Vrdoljaka i najboljeg mornarevca danas Burića koji je postigao tri gola. Zović zabija sa igračem više za 7:5, a Burić za 7:6 što je i konačni rezultat ovog susreta.
Mornara je u ovoj utakmici ubila realizacija igrača više 1/11.