Luka Perić igrač za velike utakmice

Luka Perić igrač za velike utakmice

13. travnja 2018. u 21:40 / KLUB: MNK Split

Split Tommy i dalje sigurno brodi prema kraju regularnog dijela prvenstva. Novo vrijeme je pometeno sa parketa na Gripama. Perić i unatoć crvenom kartonu igrač utakmice. MNK Split Tommy-MNK Novo vrijeme 3:1

Kakva utakmica, napokon utakmica. Svi smo priželjkivali nešto ovakvo i dobili smo nešto ovakvo . I prije samoga početka ove utakmice svi smo očekivali dobru igru i puno golova.
Akteri današnjega susteta nas nisu razočarali. Bez lažne skromnosti možemo konstatirati da je ova utakmica svakako bila najbolja utakmica dosadašnjega dijela sezone.
Zvijezda večeri je svakako Luka Perić. Njegovim ulaskom u igru Split je otupio oštricu Novog vremena i počeo zabijati. Presječena lopta pred makarskim golom i asistencija Ćorluki za 1:0 su otvorili špinu. Drugi gol je djelo Tešije i Đuraša nakon čega su ljubičasti klonuli duhom. Malo ih je sudac vračao u utakmicu na način što je bez ikakava valjana razloga punio naš sastav sa prekršajima. Za 3:0 je iz slobodnjaka sa nekih 8 metara pogodio Suton, ali svemu je prethodila još jedna maestralna akcija Perić koji je vukao loptu sa naše polovice. Dudu ga nije mogao drugačije zaustaviti osim prekršajem za izravni crveni karton. Tako je i ono malo opasnoga od Novog vremena završilo na tribinama.
Šteta je samo što je i Perić nakon prigovora sucu dobio crveni karton pa je kraj utakmice stigao i odgledati. Momak ne trpi nepravdu, a nepravde je prema njemu bilo na ovoj utakmici sasvim dovoljno.
Posljedica tog isključenja je i jedini gol Novog vremena kada su napadali sa igračem više. Strijelac počasnog pogotka za goste je bio uvijek ratoborni Kazazić.