Šibenik kao odrađen posao

Šibenik kao odrađen posao

7. svibnja 2016. u 21:12 / KLUB: KK Split

Košarkaši Splita su prekinuli niz poraza koji su dobro uzdrmali Gripe. U izjednačenoj i ćudnovatoj ligi Split je još uvijek u igri za doigravanje. Tamo vode samo pobjede i to je valjda svima jasno. Potrebno je u sljedeće dvije utakmice dati maksimum pa što bude.
U ovoj utakmici se vidilo da niti jedna niti druga ekipa nemaju snage. Utakmica je bila spora i dosadna za gledanje. Tek tu i tamo bi se dogodila poneka brža akcija koja bi izmamila pljesak malobrojne publike na Gripama.
Šibenik je pokazao da ima mlade momke na koje će u budučnosti moći računati u prvom redu mislimo na Radovčića, a pitanje za Split je jednostavno. Ima li snage za još dvije utakmice i dvije pobjede. To vjerojatno ne nosi ništa, jer tek 3. mjesto vodi u ABA ligu ako je uopće i bude. Četvrto mjesto znaći sudar sa Cedevitom u polufinalu prvenstva, a dobro znamo kako smo se propisno obrukali u zadnje dvije utakmice protiv jačih protivnika. Međutim vrijedi pokušati i zašto sebi ne pokloniti polufinale prvenstva Hrvatske nakon prošlogodišnjeg rezultatskog ponora.