Sretan ti rođendan Hajduče

Sretan ti rođendan Hajduče

13. veljače 2016. u 20:54 / KLUB: HNK Hajduk

Bijeli su dostojanstveno proslavili svoj 105. rođendan. Cjelodnevni program je kulminirao pobjedom nad Slavenom golovima Sušića i Nižića te velikim vatrometom na kraju utakmice. HNK Hajduk-NK Slaven Belupo 2:0

Veliki vatromet na Poljudu označio je kraj jednog velikog vikenda za bijele. Bijeli su u ovoj utakmici bili bolji i apsolutno zaslužili pobjedu jer Slave Belupo je praktički samo jednom zapucao prema golu i taj jedan pokušaj je išao van okvira.
Igrač utakmice je Tino Sven Sušić koji je u biti jedina istinska zvijezda ove hajdukove ekipe. Potez kada je slomio dva protivnička stopera samo jednim dodirom lopte i odličan udarac za vodstvo Hajduka u završnici prvog dijela sve je riješio. Tako je Sušić Hajduku, sebi i navijačima poklonio SRETAN rođendan.
U drugome dijelu smo gledali malo bolji Hajduk u kojemu je stvoreno i više prilika. NAjbolju je čak dva puta u samo nekoliko sekundi propustio Marko Bencun koji je prvo pogodio desnu stativu da bi nakon toga balun opet došao do njega pa pogodia i lijevu stativu. Teško da se itko može sjetiti nečega sličnoga u nogometnoj igri. Drugi gol je glavom postigao stoper bijelih Zoran Nižić na asistenciju Nicolasa Veleza. Do kraja utakmice više nije bilo večih uzbuđenja, jer su i jedni i drugi čekali kraj ove predivne hajdučke večeri na Poljudu.