Dinamo nakantan - tri gola Jelovčića

Dinamo nakantan - tri gola Jelovčića

14. studenog 2015. u 21:49 / KLUB: MNK Split

Dinamo je razbijen po svim šavovima. Nisu se plavi uspijeli sprostaviti našim momcima koji su do poluvremena već imali 3:0. U drugom dijelu je bilo perioda opuštanja, ali naravno pobjeda nije bila upitna. MNK Split Tommy-MNK Dinamo 7:2

Uz ovu pobjedu svakako treba istaknuti i pobjedu sporta i sportskog duha na Gripama. Naime plavi dečki koji nose omraženo ime su dočekani velikim pljeskom prepune dvorane. Što se tiće same utakmice niti tu dinamovci nisu kalkulirali. Idaja je očito bila da se odmjere snage za budućnost. Split Tommy je u tome dokazao da je bolja i puno konkretnija ekipa. Samo u jednom dijelu utakmice je Dinamo bolje izgledao na terenu i pri rezultatu 3:1 opasno prijetio danas odličnom Jukiću.
Za Split Tommy je briljirao Franko Jelovčić koji je postigao 3 gola, a za dva asistirao. Nie loše odigrao niti povratnik Laura. Ma svi skupa su bili odlični.
Upisana je tako još jedna pobjeda i sve je izvjesnije da će jedini pravi dvoboj u ovogodišnjem prvenstvu biti onaj u Zagrebu kontra Nacionala.