Triler 1. utakmice okončao Colović sa 2 run HR

Triler 1. utakmice okončao Colović sa 2 run HR

26. rujna 2015. u 16:43 / KLUB: BK Nada SM

Nada SSM je povela u seriji sa 1-0. U utakmici za infarkt dominirali su bacači. Sa karlovačke strane Kvaternik, a sa splitske Ough. I tako sve do produžetka kada Colović udara HR za pobjedu. BK Olimpija 83-BK Nada SSM 1:3

U super zanimljivoj utakmici napetost je trajala do prvoga produžetka kada je Dario Colović udario Home run za pobjedu. Sve do tada dva bacača su dominirala utakmicom u kojoj su ipak splitski udarači imali više prilika za pobjedu u regularnom dijelu utakmice. Tako je karlovčki bacač Darko Kvaternik odbacao 9IP, 1R, 0ER, 6H,3BB,3HP, uz napomenu da je strike outove odbacao u najvažnijim trenucima i na taj način držao svoju ekipu u utakmici sve do prvog produžetka kada ga je trener zamijenio Mariom Zdelarom.
Sa druge strane Ough je pokazao profesionalni nivo bacanja i svakako je uz Colovića glavna zvijezda današnje utakmice: 10 IP,1 ER,2H,16K.
Svakako se važno svrnuti na činjenicu da su karlovčani sa dva udarca uspijeli napraviti jedan bod dok spličani sa čak 6 udaraca i 6 poklonjenih baza od strane karlovačkog bacača Kvaternika svoj jedini bod napravili zahvaljujuči greški obrane Karlovca. Nešto očito taktički nije štimalo u ovoj utakmici jer je ona trebala biti riješena puno prije produžetka.
Produžetak je tek priča za sebe. Do tada odličnog Kvaternika trener mjenja sa Mariom Zdelarom. Baš njemu Dario Colović udara HR za pobjedu i donosi prvu pobjedu.

U napadu su spličani ostvarili 7udaraca, od čega svakako treba istaknuti Andriju Tomića 2/2 i Daria Colovića 1/3 2 run HR, 2 RBI.