Nezasluženi poraz

Nezasluženi poraz

20. kolovoza 2015. u 21:16 / KLUB: HNK Hajduk

Hajduk je minimalno poražen u Liberecu. Potpuno nezasluženo jer je domačin bia uglavnom bezopasan. Naši momci su imali nekoliko vrhunskih šansi da daju gol, ali jednostavno nije išlo. Ništa zato idemo dalje. FC Slovan - HNK Hajduk 1:0.

Hajduk je poražen ali još uvik ima velike šanse za prolaz. Pred punim Poljudom, a informacije kažu da je sve rasprodano padali su i veči protivnici od Slovana. Pokazali su bijeli i u ovoj utakmici da su opasni i da mogu zabiti, naročito u trenucima kada su igrali otvorenije točnije kada su se nadigravali sa Slovanom. Obrana je opet djelovala sigurno sve do tog nesretnog gola koji je ipak plod puke sreće, a ne neke super dobre akcije domačina. Kalinić je danas bija vrlo dobar. Dojam je u biti kako je Hajduk u drugome dijelu povukao ručnu kočnicu i kako je češka ekipa bila za nijansu agresivnija što im je na kraju i donijelo pobjedu.
Bijeli imaju za čim žaliti jer bilo je tu prilika za gol u gostima: Sušić je pogodia prečku, Ohandza prebacija gol, Vlašić odradia smiješan lob... Toliko razvikani Ohandza je cilu utakmicu bia nezapažen. I u rijetkim trenucima kada je ima balun u nogama uglavnom je izbjegava potegnit neki ozbiljnij sprint pa se postavlja pitanje je li uopće spreman za igrati. Milić nije izgleda loše u obrani, a Vlašić i Balić su bili prosječni. Sve u svemu Hajduk je izgubija prvo poluvrime, a drugo u Splitu tek treba odigrati.