Gradsko vijeće raspravlja o Hajduku i Jugoplastici

Gradsko vijeće raspravlja o Hajduku i Jugoplastici

16. srpnja 2015. u 6:58 /

Danas se nastavlja sjednica GV Grada Splita gdje će vječnici raspravljati o Hajduku i Jugoplastici. I to je naravno ono šta je uobičajeno, ali nikako se ne mogu oteti dojmu da se tu nema o čemu raspravljati.

Na redu je nastavak sjednice GV Splita i stvarno mi je malo teško kada vidim da viječnici uopće raspravljaju o tome treba li pomoći Jugoplastici ili Hajduku. Šalu na stranu normalno je da večinski vlasnik o tome raspravlja i normalno je da vječnici daju svoje mišljenje. I dobro je da su sjednice javne jer tako spličani mogu pratiti ko se to "zajebava" sa njihovim svetinjama. Jer oprostitie molim ta dva kluba spadaju u splitske svetinje i svako neodgovorno ponašanje prema takvim veličinama je praktički i pljucanje po Splitu. Pljucanje po svima nama i svima onima koji su ovaj Grad proslavili po cilome svitu.
Stoga je odluka ZA prava i jedina odluka koju naši vječnici mogu donijeti. Takva odluka nam daje nadu da Grad Split nije dotaknuo moralno i sportsko dno i da imamo razloga sa ponosom svima reći da smo spličani.