Jolly JBS pobijedio-sudbinu žutih sada kroje drugi

Jolly JBS pobijedio-sudbinu žutih sada kroje drugi

5. svibnja 2015. u 20:47 / KLUB: KK Split

Jolly je opet pobijedio žute čime je opravdao epitet crne mačke u ovome prvenstvu za splitsku ekipu. Split je odlično parirao prve dvije četvrtine, ali ih je neobjašnjivi pad u trečoj koštao poraza. KK Jolly JBS - KK Split 72:66

Izgleda da je navijačima žutih ove godine suđeno da strepe do samoga kraja. Bilo to kroz dodatne kvalifikacije ili sada to slobodno možemo konstatirati kojim čudom do kraja ove mini lige za ostanak.
Od početka ove utakmice koja je život značila Jolly JBS je imao prednost. U trečoj dionici utakmice Split je opet imao crnu rupu koja je bila dovoljna da Jolly dobije. Mate Mrva se pokazao kobnim i odveo je svoju ekipu na +15.
U posljednjoj četvrtini su momci trenera Burića igrali na sve ili ništa i zamalo uspijeli. Na krilima večeras odličnog Filipovića serijom 14:1 došli su na samo -5. Međutim onda je niotkuda na scenu stupio Srđan Subotić i svome klubu zadao konačni udarac od kojega se više nije dalo oporaviti.
Žuti u subotu igraju na Gripama protiv Gorice, ali više ne ovise sami o sebi. Puno se toga treba poklopiti do kraja da bi se izbjegle dodatne kvalifikacije.