Hajduk u polufinalu kupa - Balić 2 gola

Hajduk u polufinalu kupa - Balić 2 gola

4. ožujka 2015. u 18:46 / KLUB: HNK Hajduk

Vinogradar je i definitivno apsolviran iako je to bilo jasno i nakon prvog susreta. Ova utakmica je odlično došla Hajduku da se malo konsolidira. Prvo ime ove utakmice je Andrija Balić koji je postigao 2 i asistirao za 1 gol. HNK Hajduk-NK Vinogradar 3:0

Nije se dugo trebalo čekati na prvi gol Hajduka u ovoj utakmici. Več u 12. minuti zabio je Jozinović na dodavanje Balića. Jozinović je ovaj gol strastveno proslavio kao da je htio reći još vrijedim i to vam svojim igrama pokazujem.
Nije dugo prošlo i Hajduk je već vodio sa 2:0. Ovaj gol je najljepši gol na utakmici u režiji Milevskoga i realizaciji Balića. Izvrsna akcija gdje je ukrajinac jednim dodorom izbacio cijeli zadnji red obrane Vinogradara uposlio Balića koji je ispod vratara gurnuo balun u mrežu.
U drugome dijelu se ništa bitno nije promjenilo. Opet je Balić bio strijelac nakon pogreške gostujućeg vratara. Rutinirano ga je lobao i dobio ovacije malobrojne publike. Malo zatim ga je Špaco izvadio iz utakmice i umjesto njega u vatru gurnuo Vlašića. Do kraja utakmice se malo toga događalo jer su svi čekali da utakmica i službeno završi.