Mornar BS slavio u Novom Sadu

Mornar BS slavio u Novom Sadu

18. siječnja 2015. u 20:13 / KLUB: VK Mornar

Mornar BS je teže od očekivanoga pobjedio vojvodinu na Slanoj Bari. Pobjeda je trebala biti izraženija, ali su 2 dalekometna projektila Vojvodine u zadnjoj četvrtini dovela utakmicu u neizvjesnost. VK Vojvodina - VK Mornar BS 6:7

Mornar BS je započeo lošije odočekivanoga. Zović je promašio peterac kojeg je izborio Marelja, a prvi gol i jedini u 1. četvrtini je postigao japanski internacionalac Shiga u 7. minuti. U drugoj četvrtini stvari su došle na svo mjesto pa je Mornar sa serijom 3:0 preokrenuo utakmicu u svoju korist. I sve je nekako išlo ka sigurnoj i uvjerljivoj pobjedi. međutim momci iz Novog Sada nisu bili toga mišljenja pa su u posljednjoj četvrtini pogocima Maksimovića i Matkovića stigli na zgoditak zaostatka.Na svu sreću to je bilo sve.

Izborili su mornarevci plasman u Ligu za prvaka. I to je ono najvažnije. Dva kola prije kraja prvoga dijela natjecanja sada mogu odahnuti i bezbrižno misliti o europskim utakmicama. Ili možda ipak ne, jer je već sljeeće kolo u Herceg Novome iznimno važno jer se bodovi ipak prenose iz prvog dijela u drugi dio prvenstva.