Zagreb odnio pobjedu - Nada SSM u baraž

Zagreb odnio pobjedu - Nada SSM u baraž

4. listopada 2014. u 19:42 / KLUB: BK Nada SM

Prvaci Hrvatske su poraženi u prvoj utakmici polufinalnog turnira kupa Hrvatske u Zagrebu. Matija Grofelnik na mjestu bacača i veliki broj pogrešaka splitske obrane su kumovale iznenađenju prvog dana. BK Zagreb - BK Nada SSM 7:6

Splitski bejzbolaši nakon FF Interlige i dalje lošim igrama rasprodaju teško stečeni ugled prvaka Hrvatske. Izgleda da je nestalo goriva u našim momcima jer več drugi vikend za redom gube od ekipa koje bi lakočom trebali pobjeđivati.
Iako na put nisu išli svi ipak je splitska ekipa bar po imenima trebala pokazati puno više. Na mjestu bacača je startao Jakšić koji je odbacao solidno i da nije bilo grešaka obrane vjerojatno bi upisao pobjedu u ovoj utakmici. Napad je ono što svakako treba zabrinuti trenera splitske Nade jer osrednje ekipe sa bacačem koji može locirati svoje loptice več drugi vikend za redom stvara velike probleme splitskim udaračima.
Sreča je prava da postoji i mogučnost popravnoga za Nadu jer sutra u 14,00 sati igraju sa pobjednikom objektivno slabijih ekipa Sisak-Grabrik i plasman na FF kupa Hrvatske ne bi trebao biti doveden u pitanje.