U Banovini održan sastanak

U Banovini održan sastanak

7. kolovoza 2023. u 16:43 /

U Banovini je na zahtjev ZEŠ-a održan sastanak sa pročelnikom za društvene djelatnosti. Od tri zahtjva je razmatran samo prvi koji se odnosi na trenažne procese i utakmice ekipa koje koriste dvorane.

Donesen je sljedeći zaključak:

Pročelnik za društvene djelatnosti će hitno kontaktirati ravnatelje osnovnih škola koje imaju dvorane valjanih gabarita za rukomet, odbojku, futsal i košarku sa zamolbom da se klubovima ustupe potrebni termini za trenažne procese.
Klubovi mogu samostalno kontaktirati susjedne općine i ugovarati termine treniga i utakmica, a Grad Split će snositi troškove.

Od strane predsjednika Rukometnog kluba Split je predloženo da se igralište u Washingtonovoj ulici natkrije i stavi u funkciju rukometa čime bi se dugoročno rješili problemi rukometnih klubova.

Od strane predsjednika Malonogometnog kluba Split Ive Zokovića je predloženo da se krene u izgradnju centra za mali nogomet na Gripama za koji ima svu potrebnu dokumentaciju i financijsku konstrukciju.

Dva zahtjeva o kojima se nije razgovaralo i koji su ostavljeni za drugi put je pitanje korištenja velike dvorane u SC Gripe i izgradnja novih školskih dvora u gabaritima potrebnima za trenažne procese splitskih dvoranskih klubova.