U 10. kolu Split Tommy uvalio 10 komada

U 10. kolu Split Tommy uvalio 10 komada

8. prosinca 2013. u 0:57 / KLUB: MNK Split

U susretu 10.kola 2.HMNL-jug ostvarena je nova uvjerljiva pobjeda. Kod Okruka je izjednačen najuvjerljiviji trijumf ove sezone. Domaćin se hrabro suprostavio, uz čvrstu obranu opasno su prijetili iz kontri. Vrijedi spomenuti kako smo u uvodne 3 minute susreta načinili 3 prekršaja! Prvu ozbiljnu situaciju s naše strane bilježimo u 4.minuti kada se Suton driblingom oslobodio svog čuvara, no njegov udarac s 9-10 metara odlazi za malo pored gola. U 8.minuti Laura prekršajem za žuti karton zaustavlja kontru domaćih, no iz vrlo dobre situacije iz prekida sa 7-8 metara, domaći pucaju loše po sredini gola. Minutu kasnije dolazimo do vodstva; Suton je prošao po lijevoj strani, ubacuje oštro u kazneni prostor gdje se najbolje snalazi Gudelj-Velaga i iz blizine zabija za 0:1! No odgovor Okruka bio je vrlo brz i učinkovit. U kontri 2 na 1 na ubačaj Delića s lijeve strane natrčava Jelovčić, a lopta odlazi iza leđa Tešije za 1:1!
U 15. minuti nova prednost; silovit udarac Jelovčića s 12-ak metara pogađa pred golom Dolića, a lopta se odbija do Laure koji neometan glavom zabija u prazan gol za 1:2! Gudelj-Velaga zabija za 1:3! Na samom isteku vremena, odigrana je lijepa akcija koja je okrunjena golom za 1:4; Jelovčić je odigrao desno za Sutona koji na drugoj vratnici proigrava Božinovića, kojem nije bilo teško zabiti za mirniji odlazak na odmor.
U nastavku smo u dobroj mjeri gledali samo jednu momčad. Jelovčića za 1:5, Gudelj-Velaga za 1:6,Ćorluka za 1:7,Banića za 1:8,Božinović za 1:9 i konačno Ćorluka za 1:10, samo 8 sekundi prije isteka vremena!
Upisana je tako nova očekivana pobjeda, te je nastavljen pobjednički niz.