U novoj godini u novom ruhu

U novoj godini u novom ruhu

4. siječnja 2013. u 20:15 / KLUB: KK Split

Splitski Žuti lakše dišu i to se doslovno može osjetiti na svakom koraku u Novoj Godini. Nikola Vujčić isijava zadovoljstvom. Napokon najteži dio posla je iza njega i sada se konačno može posvetiti košarci. I šta je najzanimljivije nije dugo čekao da to i napravi. Napravljen je transfer vrijedan divljenja. Sukladno politici kluba doveden je mladi hrvatski reprezentativac jedan od trojice iz "zagrebačkog bermudskog trokuta" Šarić- Hezonja - Mavra. I sada su žuti na poziciji na kojoj su najtanji, poziciji playa bogatiji za jednog od njih Dominika Mavru. I tako je Zagreb u kratkom vremenu ostao bez tri igrača kojima se predskazuje velika budućnost. Šarić u Cibonu, Hezonja u Barcelonu B, a Mavra u Split.

U sjeni tih dobrih vibracija trener Erjavec napokon ima kompletnu ekipu na raspolaganju i u Zagreb na gostovanje kod Cedevite ide sa velikim optimizmom. Nadajmo se da će napokon uslijediti i prva gostujuća pobjeda. Je li to moguće? Trener je mišljenja da je, ako se Cedeviti razbije trka i ako se bude kontolirao obrambeni skok.

Nakon toga slijedi još jedna zahtjevna utakmica u Osijeku u četvrtfinalu hrvatskog kupa. Pobjeda je imperativ za prolaz u FF, mada nitko nije htio o toj utakmici govoriti. Kažu prvo Cedevita jer tako nalaže sportska etika. Pa će tek onda govoriti o Osijeku.

Sretno!