Utakmica u kojoj se pokazuje karakter

Utakmica u kojoj se pokazuje karakter

3. studenog 2012. u 17:15 / KLUB: KK Split

Velika je gužva bila jutros u žutom salonu na splitskim Gripama. Došli su skoro svi predstavnici medija. Tako i priliči kada u goste dolazi stari rival, da ne kažemo stara mušterija splitskih košarkaša. Ipak su to bila neka davna vrimena kada je partizan maogao samo sanjati da dobije na Gripama. Stoga iz prošlosti u sadašnjost idemo sa razmišljanjima glavnih aktera sutrašnjeg dvoboja.

Sobin je kao i obično teško podnia jutarnju presicu, ali je i unatoč satnici koja mu nikako ne paše uspija kazat ono najbitnije, a to je svakako da niko na Gripama osim Jugoplastike nije favorit. Objasnija je i kako zaustavit rastrčani Partizan koji je svojom brzinom i skokovima u napadu doveja do ludila čak i moćnu Barcelonu. Završija je sa konstatacijom da je ovo utakmica u kojoj ekipa pokazuje svoj karakter.

Trener Erjavec je teret favorita prebacija u crno - beli tabor. Mišljenja je da je Partizan u svim segmentima trenutno jača ekipa. Međutim nije ga strah jer po njegovu bitno je parirati na centarskim pozicijama di vidi našu prednost i da nas napokon posluži otvoreni šut. Nadamo se da je pri tome mislija na ukletu tricu koja već neko vrime ne prelazi 20%. Šta se tiče zdravstvenog kartona Mimica je prebolija virozu, a Vukušić još uvik muku muči sa leđima, ali to ne minja na stvari svi će biti na raspolaganju. Svi ostali su spremni. Mudro se izbjeglo pitanje kroničnog problema na poziciji playa. Pravija se Erjavec da ništa nije čua.

Uz sami sportski dio vezan za utakmicu važno je napomenuti da splitski žuti od ove nedjelje imaju i svoje navijačice. To su vrijedne članice plesnog kluba NOA, koje u svojim redovima imaju viceprvakinje svijeta u cheerleadingu SPALATINE. Reklo bi se i više nego razumljiva simbioza, najbolje navijačice Europe za najbolji klub Europe.

Sve u svemu ove nedjelje će se na Gripama tražiti karta više.