Tko god uloži, igra na zicer

Tko god uloži, igra na zicer

1. studenog 2012. u 13:50 / KLUB: KK Split

Od jučer kada je objavljena odluka FIBA da je odšteta za Daria Šarića nevjerojatnih 550.000 eura košarkaška, a još više hrvatska javnost je ostala zgranuta. Šta sad? Tko je kriv? Kriv je HKS. Kriv je otac Predrag, Krivi su menađeri. Kriva je FIBA. Kriva je ljudska pohlepa. Možda je to sve pomalo i istina, ali koga za to briga.

Treba hitno naći rješenje jer mali mora igrat. Rješenja naravno ima. Neki kažu neka igra za Zagreb, neki kažu da bi treba igrat za Cedevitu ili Cibonu, neki kažu da u redu već stoje veliki Europski klubovi kao šta su Panatenaikos, CSKA... ako Bilbao ne plati punu odštetu. Svi imaju nekakvo rješenje za Daria, a nikoga naravno nije briga šta Dario hoće. Ima li uopće itko da se zapita šta Dario hoće?

On kaže da želi igrati košarku. Ko ima pravo na to da mu zabrani igrat košarku. Dajmo mu da igra. On kaže da ne želi igrati za KK Zagreb jer hoće igrat jaču ligu, ABA ligu. Dajmo mu tu mogućnost. Jeli to nešto nenormalno. On želi igrati za KK Split, jer mu je KK Split jedini pružia ruku kada mu je ona bila najpotrebnija i zato šta su tu dobro osjeća. Šta je tu čudno? I to je ono šta je najbitnije. Sve drugo se čini manje bitno kada se zna da se radi o košarkašku kojega hrvatska košarka treba.

Pa di je onda problem. Naravno u novcima i taštini. Taština se nekako riješi. A šta ćemo sa novcima. Sada kada se konačno zna odšteta pitanje je ko će uložit. Nameće se logičan odgovor ko neće. Ima li iko na ovom svitu ko ima novce, a da ne želi uduplat svoju uplatu u godinu dana. Uložite da Dario može igrat jer to je siguran ZICER.