Nada prva po deseti put za redom

Nada prva po deseti put za redom

20. svibnja 2012. u 14:00 / KLUB: RK Nada

Sve je danas mirisalo na još jednu veliku pobjedu splitske Nade. Zagreb je doduše povea sa 0-3 iz kazne i još nešto sitno pokušava, ali je nakon toga uslijedio uragan sa stare plinare koji ih je otpuva sa travanjaka. Prvo polaganje je za Nadu napravija kapetan Mate Borozan. Naravno pretvorija je Vlado Ursić koji je neumoljiv kod takvih egzekucija. Uglavnom neumoljiv, ali naravno svi znamo da i najveći igraći ponekad faliju penal u finalima. Tako je i Ursić u jednom pretvaranju pogodija stativu. Niko mu naravno nije zamirija ipak je ovo bija svečani dan kada je oko 1000 gledatelja na Starom placu pozdravilo sve Nadine trofejne generacije.

Ovo je 28. osvojeno prvenstvo. Prošlo je 50 godina od prvog osvojenog prvenstva Jugoslavije i 20 godina od osvojenog prvenstva Hrvatske. Šta drugo reć nego veliki uspjeh. Malo se koji klub može pohvaliti sa takvim rezimeom.

Za Nadu su prvenstvo osvojili: Miljak, Čulić , Borozan, Vukušić, Marčić, Jerčić, Plazibat, Buzov, Antić, Ursić, Draganić, Burazin, Grubišić, Ivančić, Lerotić, Milanović, Perlain, Marinović, Jurčević, Rosso, Stojan, Žunić i trener Denis Puljiz.


Finale RRC lige Nada igra kontra Pobednika u Beogradu 9.lipnja 2012.g.

Nada - Zagreb 50 - 3