Perković torpedirao Heliosa

Perković torpedirao Heliosa

3. prosinca 2019. u 20:04 / KLUB: KK Split

Split je još jednom očajno započeo utakmicu. Minus 17 je ipak vrlo brzo sustignuto nakon čega su samo žuti bili na parketu. Perković je prvo ime susreta sa 35 koševa, a Marčinković je upisao double-double. KK Split- KK Helios Sunsi 90:79

Grozno otvaranje Splita je po ko zna koji puta primoralo trenera Grgurevića na brzi time-out. Niti nakon toga nije došlo do velikih promjena sve do trenutka dok se nije odlučio na zamjene. Točnije davanje lopte u ruke Marčinkoviću u Perkoviću. Kada se njima pridodao i uvijek vrijedni Kedžo kola su krenula uzbrdo. Gosti su vodili do 13. minute susreta, a onda je tricu pogodio Vrgoč za prvo žuto vodstvo koje se do kraja nije ispuštalo. Perković je prvo ime susreta sa 35 postignutih koševa od kojih je većina bila desni ulaz. To je gostujućeg trenera dovodilo do ludila jer mu nije bilo jasno kako ga njegova ekipa ne može zaustaviti. Marčinković je još jednom briljirao, davao koševe, dijelio asistencije. Kedžo kada god ekipa stane sa svojom leđnom tehnikom daje zraka, Kroz cijeli susret smo bili opterečeni sa velikim brojem osobnih, tako da je ipak postojala nekakva opasnost da do kraja izdušimo. Naročito se to moglo osjetiti krajem treče i početkom četvrte četvrtine, ali momci su dali zadnji atom snage i zasluženo slavili.
Za tjedan dana Split gostuje u Širokome u utakmici koja je stvarna prekretnica ove sezone. Pobjeda nosi sve, a poraz nas vrača na početak.