Simonovski presudio pobjednika

Simonovski presudio pobjednika

24. siječnja 2019. u 22:19 / KLUB: KK Split

Doigravanje nakon ovoga poraza ostaje samo pusti san za žute. Borili su se momci do zadnjeg daha, ali sa ovakvim rosterom je teško. Gosti su bili zreli za poraz, međutim Simonovski nas je uništio tricama. KK Split-MZT 76:78

Ništa se ne smije prigovoriti igračima i treneru nakon ovakvog poraza. U utakmici u kojoj su manje više svi mislili kako je MZT pobjednik i prije nego se odigrala, naši momci su odigrali borbeno i imali napad za pobjedu.
Sada smo šesti i fraza još ništa nije gotovo se čini ispazna. Četvrto mjesto bježi dvije pobjede i drži ga Dynamic VIP PAY iz Beograda. Pred nama je utakmica sa Borcem u Čačku, a tamo su i jače ekipe lomile zube.

U današnjoj utakmici smo još jednom vidjeli kako je teško igrati protiv ekipa koje imaju sve. Vanjska i unutarnja linija im funkcionira odlično. Gomila je tu vrhunskih šutera, a Simonovski je samo jedan od njih. Opasnost prijeti i od centarskog terceta. Bojić, Samardzinski i Ivanov.
Sa druge strane mi smo tanki, užasno tanki.
Danas smo mogli računati samo na jednu.petorku: Veljačića, Cobinssa, Marčinkovića, Gabrića i Kalajžića.
Jukić je opet igrao premalo, Rebić i ostali mladi ipak još nemaju kvalitetu za ovu ligu i Kedžo koji igra vjerojatno najgoru košarku karijere.