Alumnus kapitulirao na parketu

Alumnus kapitulirao na parketu

19. siječnja 2019. u 21:30 / KLUB: MNK Split

Alumnus je još jednom poražen na parketu. Opran je gorak okus sa usana iz prvog dijela sezone. Sve nade studenata je sa prva dva gola pokopao Kirevski. Do kraja su Marić i Ćorluka potvrdili pobjedu. Alumnus-Split 1:4

Malonogometaši Splita predvođeni Kirevskim su još jednom pregazili Alumnusa. Moglo je biti i više razlike u korist naše ekipe, ali neke lopte jednostavno nisu htjele u mrežu.
Igrač utakmice je Toni Kirevski koji je studentima iz Zagreba postigao prva dva gola. Oba gola sa lijevom nogom. Prvi špicom sa nekih desetak metara u prvom poluvremenu, a drugi lobom početkom drugog što je dodatno demoraliziralo domači sastav.
Nakon toga je sve bilo lakše. Otpuštene su kočnice pa je zabio Marić za 0:3. Alumnus se nakratko ponadao povratku nakon Pezeljevog gola za 1:3, zadnjih 10-ak minuta su odigrali sa igračem golmanom, ali bez neke veće prijetnje po gol Luketina. Završni pogodak je pripao Ćorluki čime je pravda i apsolutno zadovoljena jer je baš on bio najbolji igrač i strijelac u pobjedi koja nam je besramno oteta u prvom kolu.