Žuti nastavljaju gubiti

Žuti nastavljaju gubiti

3. siječnja 2019. u 23:10 / KLUB: KK Split

Žuti su Novu godinu otvorili još jednim porazom u ABA 2 ligi. Sedmim što je previše za bilo kakve ambicije u ovome natjecanju. Najgore je što gubimo od ekipa iz donjeg dijela tablice. KK Rogaška - KK Split 74:69

Split je još jednom poražen. Pobjede u ABA2 ligi postaju rijetkost, a ne pravilo. Sada zauzima mršavo šesto mjesto sa omjerom pobjeda i poraza 7/7.
Sljedeće kolo nam u goste dolazi Sutjeska koja je u odličnoj formi i koja je za pobjedu ispred nas.
Dakle ovo je peti poraz koji se nije smio dogoditi. Nakon tri domaća i onoga u Mostaru ovaj je taj peti. Jer od ekipa iz donjeg dijela tablice se ne smije gubiti. Odigrali smo još jednu nikakvu utakmicu. Izgubili čak 25 baluna, u čemu je prednjačio povratnik Morris. Cobinns je opet imao double-double, ali nestali su Marčinković i Kedžo. Trica je bila na strani domačina, a skokovi debelo na našoj. Sada smo na pobjedu od 4.mjesta i dvije od trečeg, ali tko se nakon zadnjih predstava uopće nada ičemu dobrom. Prvi ispit koji trebamo položiti je Sutjeska sljedeću srijedu na Gripama.
Osim naše pobjede, treba nam i poraz Lovćena od MZT-a u Cetinju, Borca od Primorske u Kopru i Sparsa u Mostaru od Zrinjskoga.