Sramotni poraz u Mostaru

Sramotni poraz u Mostaru

6. prosinca 2018. u 21:51 / KLUB: KK Split

Košarkaši Splita su upisali sramotni poraz u Mostaru. Sramotni iz više razloga. Osim što su izgubili od jedne od najlošijih ekipa lige još jednom smo vidjeli neljepotu loptanja pod obručima od strane naših igrača. KK Zrinjski-KK Split 80:72

Ne bi bilo uredu ne priznati protivniku zasluženu pobjedu, ali mi smo drugo poluvrijeme u potpunosti podbacili. Prvo energetski, a onda i u svim segmentima košarkaške igre. Pobijedila nas je ekipa koja je po do sada viđenome među najlošijima u ligi. Ovo im je tek treća pobjeda dok smo mi propustili veliku priliku i pali na 5.mjesto sa zabrinjavajučom činjenicom da nemamo igru i da smo na omjeru 5-5.
Anzulović ne uspijeva iz ovakvog rostera izvući nešto više. A osim toga ponavlja i greške koje ne bi smio ponavljati ako želimo napraviti iskorak u ovoj sezoni. Kedžo je opet nedovoljno iskorišten pogotovo u situaciji kada je protivnik u bonusu. Osim toga nije Kedžo igrač kojega se može svako malo stavljati i vaditi iz igre. On treba kontinuitet u minutama na parketu. Onda pruža najviše. Razigravači su još jednom razočarali osim Marčinkovića koji to i nije. Nije dobro i neće ni biti ako se brzo ne dovedu pojačanja, ovako više ne može.