Treći poraz u nizu

Treći poraz u nizu

17. studenog 2018. u 19:54 / KLUB: KK Split

Žuti bilježe treći poraz u nizu. Gorica je ovoga puta bila bolja i zaslužuje čestitke za borbenost koja ih je nosila do pobjede. Mi smo energetski izdušili, a kao takvi smo lak zalogaj za svakoga. KK Gorica-KK Split 97:87
Splitski sastav je u ovoj utakmici došao do kraja svojih fizičkih mogućnosti i zato je ovako olako izgubio. Sa druge strane Gorica je to znala i konstantno pritiskala. Pritiskala na prvu liniju obrane pritiskala pod košem. Služio ih je i šut i sve ono što ti treba da dobiješ velikog suparnika. Sukladno tome je na kraju usljedilo i veliko slavlje domačih.

Igrači i treneri su dali sve od sebe da izvuču maksimum u situaciji kada nam je roster bio sužen. Ali ovako više jednostavno ne ide. Na potezu je Uprava kluba koja pod hitno mora dovesti playa jer ovo što nam pružaju Kalajžić i Veljačić nije dovoljno. Osim playa potrebno je dovesti i prvog centra jer Cobinns i Jukić to definitivno nisu.
I to već danas jer nastavljati sa ovakvim rosterom u ovakvom ritmu je samoubilačka misija.
Već u srijedu nam na Gripe dolazi Lovćen koji je sigurno bolji od Gorice i koji treba pobjedu kako bi se priključio vrhu tablice.
Imamo li vremena i snage za oporavak ili ćemo opet biti svjedoci teškog mučenja.
Što bi se eventualno malo popraviti odnosno sa čime bi mogli iznenaditi naše sljedeće protivnike. Recimo da Kedžo igra bez čestih zamjena jer on to ne podnosi dobro, odnosno da igra u kontinuitetu. Da više puta šutne tricu kada je slobodan bez korištenja onog driblinga od kojega baš nikada nema koristi. Da Cobinns pokuša više koristiti leđnu tehniku pogotovo kada ga čuvaju manji igrači.....