Osobne odlučile pobjednika

Osobne odlučile pobjednika

15. studenog 2018. u 19:52 / KLUB: KK Split

Split je odradio vrlo dobru utakmicu protiv Primorske. Držali su se žuti do zadnje četvrtine, ali kako su manje više svi imali 4 osobne, ozbiljne obrane nije ni bilo. KK Primorska Sixt-KK Split 78:69

Poraz u Kopru spada u očekivane. Čak i da smo bili kompletni. A nismo i dalje nedostaje Morris i to brutalno, jer u napadu s vremena na vrijeme gubimo ideju. A to dovodi do crnih rupa iz kojih se teško vadimo.
Šteta je za sada minimalna. Izgubilo se ono što se moglo izgubiti, izuzev poraza od Sparsa na Gripma, ali sada dolazi period kada će se svaki sljedeći poraz gledati kroz prizmu uspiješne i neuspiješne sezone.

I ovu utakmicu smo bili sloidni, barem veči dio ove utakmice. Mali pad se osjetio početkom treće četvrtine(opet). Brzo smo se trgnuli i držali utakmicu u egalu. Međutim čudljivi sudački kriteriji su nas doveli u situaciju da nam skoro svi igrači u posljednjoj, onoj ključnoj četvrtini imaju po četiri osobne, a onda više nismo mogli igrati iole ozbiljniju obranu što je domačin objeručke iskoristio i na kraju slavio.

Sljedeća utakmica je kontra Gorice i neće biti lako jer Gorica je također željna igre i pobjeda. Nakon dva poraza očekujemo pobjedu, ali je još važnija stvar da se nitko ne ozlijedi. Jer ozlijeda i jednog jedinog igrača na žalost je za žute veliki hendikep. Nema tko uskočiti na upražnjeno mjesto, jer naša klupa je tanka. nedostaje prvi razigravač i prvi centar. Uprva kluba bi svakako trebala u što skorijem roku poraditi na tome ako želimo nazad u prvu ABA ligu.