Remi i pljesak publike na kraju

Remi i pljesak publike na kraju

2. studenog 2018. u 21:13 / KLUB: MNK Split

Split i Dinamo su podijelili bodove u iznimno dinamičnoj i zanimljivoj utakmici. Bijeli su dva puta vodili golovima Jurline i Jurjevića, a plavi dva puta stizali rezultat. MNK Split-Futsal Dinamo 2:2

Veliki derbi i velika utakmica na Gripama. Uvertira u utakmicu je bila prava splitska iskrena iz duše. Cijela dvorana je zapljeskala Jakovu Grciću.
Za sve godine provedene u našem dresu, a bilo ih je.
Osim toga kako već rekosmo dirljivom trenutka službeni spiker je pozdravio trenere i igrače Hajduka II.
Utakmica je bila zanimljiva i po šansama i rezultatski. Dojma smo da smo za nijansu bili bliži pobjedi, ali ovoga puta nas je u tome zaustavio protivnički golman Maloševac.
Prvi gol na utakmici je djelo Jurline koji je sa druge vratnice pospremio idealnu loptu Marića. Svemu je prethodila izvrsno proigravanja Kirevskog koje je izbacilo plavu obranu iz igre.
Nakon toga smo imali još nekoliko prilika od čega je najbolja bila ona Sekulića sa tri metra koju je Maloševac čudesno obranio.
I pred kraj prvog dijela su naši promašaji došli na naplatu. Strijelac Jakov Grcić kroz noge Luketina nakon smušene reakcije naše obrane.
Drugo poluvrijeme se igralo ravnopravno, a prilike su bile rjeđe. Sve do trenutka kada je Jurjević jednu dugu loptu primirio na prsa i voljom zakucao u rašlje za naše drugo vodstvo na utakmici.
Dinamo se nije predavaonici i taj pristup im se na kraju isplatio kada je Gagulić između trojice naših u srcu kaznenog prostora rasparao mrežu Luketina za konačnih 2:2.