Prvi bodovi u novoj sezoni

Prvi bodovi u novoj sezoni

19. listopada 2018. u 22:12 / KLUB: MNK Split

Napokon smo dočekali i prva tri boda u novoj sezoni. Bilo je teško, na kraju dramatično, ali ipak zasluženo. MNK Split-MNK Brod 035 2:1

Utakmica je odlično započela za naš sastav. Sekulić je već u prvoj minuti odlično odigrao na poziciji pivota, lakočom se oslobodio čuvara i ubacio na drugu vratnicu gdje utrčava Kosor i zabija za vodstvo. Sekulić je u prvom dijelu zadavao najviše muka gostujućoj obrani a pogodio je i dvije stative.

Povećanje vodstva na dva gola razlike je došlo odmah na početku drugog dijela kada je Suton iz delikatna situacije pogodio suprotni kut Konradova gola.
Nakon toga je i Ćorluka pogodio stativu, ali gosti sa tim nisu bili previše impresionirani. U nekom svome ritmu su vrlo brzo smanjili zaostatak na 2:1. Gol je djelo Gačića koji je po boku prošao Kosora, potom zaobišao Luketina i poentirao.
Bilo je još prilika koje je Konrad čudesno branio, te odveo susret u neizvjesnu završnicu.

Zadnje dvije minute Brod 035 igra vratarem igračem i dva puta opasno prijeti. U obje situacije u prlikama je bio vratar Konrad kojemu je Luketin skinuo mrtvaca u posljednjim sekundama ove utakmice.