Nada SM razbila Zagreb

Nada SM razbila Zagreb

8. rujna 2018. u 17:56 / KLUB: BK Nada SM

Nada SM je razbila Zagreb na otvaranju polufinalne serije PH. Splitski sastav je imao odličan napadački dan uz jedan home run Tomića i dva Račića od kojih je drugi bio monstruozan. BK Nada SM - BK Zagreb 17:5

Visoka pobjeda kapitalizirana u samo sedam izmjena je upravo ono što je splitskim bejzbolašima trebalo da vrate poljuljano samopouzdanje nakon debakla u Karlovcu.
U ovoj utakmici su se na žalost ponavljale greške u obrani, ali je napadački to izgledalo vrlo dobro. Ostvareno je 17 udaraca i čak 3 HR.
Matko Dabo je na mjestu bacača odradio cijelu utakmicu i ništa mu se ne može zamjeriti. Konačnih pet gostujućih bodova su ionako večinom bile posljedica grešaka obrane. Taj segment igre svakako treba popraviti jer napad neće uvijek biti ovako raspoložen kao danas. Svi su danas udarali i bili opasni na palici što je dovodilo do ludila bacača Zagreba Ernesta Pereiru. Udarili su mu Tomić i Račić back to back home run za 2:2 što je svakako bilo frustrirajuće. Račić je na kraju udario i jedan monstruozan home run za tri boda čime je ova predstava i završena.
Sutra u 15 sati je na rasporedu druga utakmica koja je još bitnije od ove jer želja je sa dvije pobjede otići u Zagreb sljedeći tjedan.