Split Tommy razbio Novo vrijeme

Split Tommy razbio Novo vrijeme

1. lipnja 2018. u 21:59 / KLUB: MNK Split

Split Tommy je razbio Novo vrijeme u prvoj utakmici finalne serije Prvenstva Hrvatske. Makarani su izduišli nakon nekoliko minuta, a Novak Suton i Fideršek su napunili njihovu mrežu do vrha. MNK Split Tommy-MNK Novo vrijeme 5:1

Uvjerljiva pobjeda i otvaranje finalne serije je ono što smo priželjkivali i dobili.
Naši momci su kroz čitav tijek ovog susreta bili bolji suparnik. Novo vrijeme nije imalo snage za nešto više od kapitulacije.
Doduše krenuli su gosti u susret svojim prepoznatljivim stilom odnosno agresivnom igrom, ali za takvu igru je vrlo brzo ponestalo gorivo. Bijeli sastav predvođen Novakom i Sutonom je zagospodario terenom i svima pokazao čaroliju futsala. Prvi gol na utakmici je u potpunosti autorizirano djelo boga hrvatskoga futsala Tihomira Novaka. Izborio je Novak slobodni udarac i žuti karton, te matirao indisponiranoga Baškovića. Ako već prvi gol nije bio dosta uslijedio je drugi najljepši u ovoj utakmici kada je Suton na ubacivanje iz kuta rasparao rašlje Makarana. Već tada je Novo vrijeme palo u ritmu i bilo je vidljivo da im nestaje daha. Treći i zadnji gol prvoga poluvremena je dijelom upornoga Mateja Fiderseka koji je u situaciji jedan na jedan lagano prošao i pogodio malu mrežu.
U drugome dijelu je posao lagano odrađen do kraja. Postigli smo još dva gola, Suton i Fideršek primili jedan Vuković. Pokušali su gosti i sa golmanom igračem, ali bez neke vidljive ideje.
Na kraju treba konstatirati da je 1-0 u seriji za našto sastav i da je druga utakmica na rasporedu u nedjelju u 20 sati na Gripama.