Finalna serija futsala starta na Gripama

Finalna serija futsala starta na Gripama

30. svibnja 2018. u 7:30 / KLUB: MNK Split

Finalna serija futsala između Split Tommy-a i Novog vremena tko bolji od 5 utakmica starta ovoga vikenda na Gripama. Prva utakmica je na rasporedu u petak, a druga u nedjelju u 20,00 sati uz prijenos na HNTV-u.

Nakon majstorice u Zagrebu doznali smo protivnika u finalu Prvenstva Hrvatske. Makarsko Novo vrijeme je nakon 50 minuta čiste igre i u petoj seriji penala pobijedilo Futsal Dinamo.
Sasvim zasluženo jer ukupno gledajući cijelu polufinalnu seriju Novo vrijeme je ipak bilo za nijansu bolja ekipa.

Dakle pred nama je veliko dalmatinsko finale, sudar između dva velika rivala. Utakmice između Split Tommy-a i Novog vremena su uvijek pune ritma, prelijepih poteza i golova. Bude tu i vatre i kartona i isključivanja. Tako da bolje pozivnice za napuniti dvoranu do vrha od ove vjerovatno nema.
Sa strane Novog vremena Bajrušević, Osredkar, Dudu, Kazazić...., a sa strane Split Tommy-a Novak, Suton, Luketin, Ćorluka, Fideršek, Đuraš...... Prava mala poslastica u kojoj će slaviti oni koji budu imali više snage i strpljenja.

U regularnom dijelu prvenstva su podijelili pobjede. U Makarskoj je slavilo Novo vrijeme sa 3:0 u našoj najlošijoj predstavi ove sezone, a u Splitu mi sa 3:1 u ludoj utakmici na ivici incidenta. Baš ta utakmica na Gripama je po mnogim poznavateljima futsala bila najljepša utakmica regularnog dijela sezone. Utakmica visokog intenziteta u kojoj je briljirao Luka Perić, a njega zbog crvenog kartona koji je zaradio u Šibeniku nečemo gledati u prvoj utakmici finala u petak.
To će biti jedini izostanak u našim redovima dok su svi drugi na raspolaganju treneru Victoru Acosti koji ima još nekoliko dana vremena da ubojiti stroj sa kojim raspolaže posloži do savršenstva.
Sve je spremno, neka igre živaca otpočnu.