Usponi, padovi i pobjeda

Usponi, padovi i pobjeda

10. siječnja 2018. u 20:00 / KLUB: KK Split

Žuti i dalje igraju toplo hladno. Prvo poluvrijeme toplo, drugo hladno, a nakon kvara na semaforu opet toplo i na kraju pobjeda. KK Split-KK Rogaška 85:75

Ono što nam žuti priređuju ove sezone je baš traumatično. Bile to pobjede ili porazi sasvim je svejedno jer trauma je najbolji opis onoga što navijači osječaju nakon svake utakmice.
Ovoga puta je moglo biti drugačije, ali eto baš nije. SPLIT je maestralno otvorio ovaj susret i baš razbio goste iz Slovenije sve do pred sam kraj poluvremena. Bilo je i +28, a onda je trener Skelin uveo igrače sa klupe koji su svega tri minute došli do -18. Što je razlog takvome padu i vračanja protivnika u igru je stvarno neshvatljivo. Drugo poluvrijeme je krenulo sasvim drugačije od prvoga. Rogaška je malo pomalo grizla prednost i u svega pet minuta nastavka došla na -7. Sva je sreča da su se minutu poslije pogasili semafori koji su prouzročili dužu stanku jer su se žuti nakon toga vratili i završili započeti posao. Sljedeća je gostovanje kod Dynamica, ali ova igra i dalje ne ulijeva povjerenje da bi se iz Beograda mogla ugrabiti prva gostujuća pobjeda.