Duzina u golu akademaca

Duzina u golu akademaca

10. studenog 2017. u 21:18 / KLUB: MNK Split

Split Tommy je večeras odigrao odlično. Bilo je tu svega. Dobrih akcija, puno golova, a vidjeli smo da i mladi imaju što za reći jer je trener Victor Acosta na kraju i njim dao prigodu. MNK Split Tommy-MNK Alumnus 12:2

Alumnus je u Split došao sa tri pobjede, ali i sa neugodnim porazom i saznanjem da su u proteklom kolu dobili čak 12 golova od Makarana u svojoj dvorani u Zagrebu.
U Splitu se nisu proveli ništa bolje jer je naša ekipa odigrala najbolju utakmicu ove sezone i goste iz Zagreba počastila sa novih 12 golova. Dakle 24 komada u samo dva kola je nešto što baš i nije za poželjeti.
Ali za poželjeti je igra naših momaka koji su večeras u potpunosti pokazali zbog čega ih možemo smatrati glavnim favoritima prvenstva.
Gol Alunusa je prvi načeo Suton odmah na početku susreta. Drugi je postigao Ćorluka na asistenciju Fideršeka, a treći Perić na asistenciju Novaka. Nije to baš bio realan rezultat za prvo poluvrijeme jer smo uglavnom gledali opsadu gola gostiju iz Zagreba.
U drugome dijelu je ipak sve došlo na naplatu i golovi su padali kao na traci.
Odmah kao i u prvome dijelu postižemo gol za povečanje vodstva. Udarac Čorluke na odbijanac od golmana Modrušana posprema Fideršek.
Peti gol je djelo upornoga Marića koji je naplatio sav svoj trud u dosadašnjem dijelu prvenstva. Baš je Alen Marić jedan od najstandardnijih igrača u postavi trenera Acoste.
Potom slijedi asistencija Ćorluke za drugi gol Sutona, pa gol Grcića.
Alumnus u vatru stavlja mladoga golmana Arkulina koji nema baš neke sreće jer se napadi i opsada Alumnusovog gola nastavljaju i dalje. Vrlo brzo Novak pogađa na asistenciju Sekulića.
Kako je Alumnus uveo mladoga vratara logično je bilo da Split Tommy počme uvoditi mlade snage. Čizmić je zamijenio Luketina i odmah pri prvoj intervenciji pobrao pljesak tribina. Dvije vrhunske obrane ukazuju da imamo pravo blago u svojim redovima. (SPAVAŠ LI MIRNO JUKIĆU IVO)
Nećemo mu zamjeriti što je vrlo brzo dobio dva gola jer kod niti jednoga nije bio kriv. Jedan je primljen nakon dobre obrane, a drugi iz kontre jedan na jedan doduše kroz noge.
Do kraja smo opet gledali istu sliku i nova četiri pogotka naših momaka. Prvo je Perić pokazao zašto slovi za najboljeg pivota lige kada je iskosa sa desne strane pogodio od vratnice. Uporni Fideršek je oduzeo jednu loptu u polovici gostujućeg sastava i lagano poentirao za dvocifreno vodstvo, a šlag na kraju su bili golovi Vladovića i Sekulića za konačnih 12:2.
Naročito nas veseli što su veliku minutažu u ovoj visokoj pobjedi i potvrdi prvog mjesta na tablici imali i naši mladi lavovi, a u zadnje dvije minute susreta na parketu su nas predstavljali baš oni, tzv druga ekipa.