Odiseja u žutome je završila za ovu sezonu

Odiseja u žutome je završila za ovu sezonu

11. svibnja 2017. u 22:16 / KLUB: KK Split

Split nije pokazao ništa u drugoj utakmici polufinalne serije protiv Cedevite. Da stvari budu gore ni Cedevita nije pokazala ništa, ali i to ništa je bilo sasvim dovoljno da nas razbiju kao nekakvu amatersku družinu. KK Cedevita-KK Split 82:52

Velike izjave prije putovanja u Zagreb nisu prikazane i na parketu. Cedevita se danas nudila puno više nego u prvoj utakmici na Gripama kada ih je šut odlično služio. Sam početak utakmice je sugerirao da se može igrati na malo koševa, a to je našim momcima trebalo odgovarati. Konstatacija da je pobjedila kvalitetnija ekipa bi nakon ovakve predstave bila uvreda za sve koji vole ovaj sport. Jer kvalitete nije bilo niti na jednoj strani. Split je odigrao najlošiju utakmicu sezone kada mu je trebala najbolja. Smiješni su bili pokušaji proigravanja Jukića i najeva, a još smiješnije je izgledalo što nitko nije niti pokušavao puknuti iz vana. Ono malo što se pucalo promašivalo je obruč, pa se na poluvrijeme otišlo sa šutom 28% i šutom za 3pts 0-11.
Uz svu tu lošu statistiku žuti su gubili samo 12 razlike pa je iz toga vidljivo da niti Cedevita nije igrala bog zna šta.
Nekako smo se nadali da bi u drugome dijelu utakmice Split mogao shvatiti da se ova utrakmica sa malo više hrabrosti može dobiti, ali to se na žal9ost nije dogodilo. Žuti su bili još i gori i Cedevita je preko Muse ni kriva ni dužna ušla u finale bez da se pošteno oznojila.
Sezona je gotova. U njoj je bilo čudesnih trenutaka koji će zauvijek ostati u srcima svih onih koji su je odgledali. Spomenuti ćemo samo utakmice protiv Cedevite i Šibenika u Splitu, a bilo ih je još dobrih. Sada predstoji slaganje ekipe za sljedeću sezonu i gomila upitnika kako dalje.