Osijek pobijedio, majstorica na Gripama

Osijek pobijedio, majstorica na Gripama

29. travnja 2017. u 20:50 / KLUB: KK Split

Osijek je napokon pobijedio Splita u ovoj sezoni. Nakon čak četiri poraza došlo je vrijeme da osiječani naplate sve svoje frustracije. I naplatili su ih pošteno, bili su bolji i zaslužili su odigrati majstoricu za polufinale. KK VROS-KK Split 85:65

Osiječani su se sa +20 vratili u seriju ko prije dvije pobjede. Sada je stanje poravnato i majstorica će se igrati na Gripama u srijedu kada ćemo dobiti polufinalista Prvenstva Hrvatske. Ekipa koja prođe dalje će igrati sa Prvacima Hrvatske zagrebačkom Cedevitom koja je lakočom prošla Jolly-a. U večerašnjoj utakmici Osijek je bio bolji u apsolutno svim segmentima košarkaške igre. Split je izgledao umorno, a plan trenera Skelina da se domače limitira u skoku je završio pravom katastrofom. Osim toga i šut Splita je također bio katastrofa i posljhedica toga je ovakav rezultat koji opasno zvoni u ušima.
S obzirom da je ovo ipak serija i nije bitno koliko ostane pojedina utakmica treba se dobro pripemiti za zadnju utakmicu jer više nema popravnoga.