Pali nakon trečeg produžetka

Pali nakon trečeg produžetka

22. travnja 2017. u 18:34 / KLUB: BK Nada SM

Bejzbolaši Nade SM su poraženi od Apolla u urnebesnoj utakmici sa tri produžetka. Splitski sastav je imao sve u zadnjoj izmjeni kada je vodio 1:3, a onda su najiskusniji napravili greške i odveli utakmicu u produžetke. BK Apollo-BK Nada SM 6:5

Splitski sastav je jednostavno napravio previše grešaka u ovoj utakmici da bi došao do pobjede. Pobjedu u ovoj utakmici su zasluženo uzeli oni koji su bili mirniji kada je bilo najnapetije.
Nada SM je tek u 8. izmjeni povela sa 3:1 udarcima Pribilovića i Jonesa i činilo se da će utakmicu mirno privesti kraju.
Onda je uslijedio nevjerojatan niz pogrešaka i poneki udarac domačeg sastava pa se otišlo u produžetke. Prvo je Pribilović pogriješio pri izbacivanju igrača na prvoj bazi, da bi potom Jones napravio još veću glupost propustivši izbaciti igrača na drugoj bazi.
Nakon toga je uslijedilo 3:3 i produžeci u kojima su igrači Nade još minimalno dva puta imali šanse doći do pobjede, ali nisu uspijeli. Na kraju je sva slava pripala Anthonyu Barettu koji je kao bacač zatvorio ovu utakmicu umirovivši ponajboljeg splitskog napadača Andriju Tomića i na kraju udario za pobjedu.