Nada uzela 22. krunu prvaka Hrvatske

Nada uzela 22. krunu prvaka Hrvatske

15. travnja 2017. u 16:23 / KLUB: RK Nada

Sigurna i više nego uvjerljiva pobjeda ragbijaša Nade za 15. titulu u nizu. Dominacija se nastavlja, a gosti iz Zagreba su samo uljepšali još jednu splitsku proslavu. RK Nada-RK Zagreb 83:5

Ragbijaši Nade su visokom pobjedom u posljednjem kolu prvenstva Hrvatske uzeli ono što je u biti njihovo. Jer kada nešto osvajaš 15 puta za redom onda imaš pravo na tu privilegiju da trofej zoveš svojim trofejem.
Nada je i ovu utakmicu odigrala efikasno, a gosti iz Zagreba su uspijeli jednom položiti i izmamiti pljesak 500-ak gledatelja koji su pratili ovaj susret na Starom placu.
Što se tiće same utakmice vrijedno je spomenuti da je prvo polaganje zabilježio Kodžić već u 4. minuti ovoga susreta.
Nakon toga slijedi prvo polaganje Plazibata u prvome poluvremenu, te polaganja Đurovića, Burazina,Vlajčevića i još jednom Plazibata za okruglih 40:0.

U drugome dijelu se nastavila ista priča. Splitski ragbijaši su držali isti ritam kao da se radi o pitanju života i smrti iako se pobjednik već sasvim jasno znao nakon prvoga dijela.
Nisu se štedili naši momci i sudari su bili žestoki pravi muški. Polagali su Čorić, Lerotić, Plazibat dvaput, mladi Vuletić te Goran Čulić uz gromoglasni aplauz splitske publike.
Na kraju vrlo visokih 83:5 i pobjednički pehar u rukama kapetana splitske Nade Krešimira Čorića.
Ova utakmica je bila posebna i po još nečemu, a to je da su trojica splitskih ragbijaša Vedran Antić, Mate Borozan i Goran Čulić sudjelovali u osvajanju svih zadnjih 15 titula Prvaka Hrvatske u nizu. Što reči na to.