Račić Home run sportage

Račić Home run sportage

9. travnja 2017. u 13:46 / KLUB: BK Nada SM

Nada SM i dalje oduševljava svojim napadačkim izvedbama. Skoro svaku utakmicu može se vidjeti bar jedan Home run. Ovaj danas koji je udario Račić je baš bio posebno dojmljiv. Preko velike ograde. BK Nada SM - BK Zajčki 15:5

Druga pobjeda za splitski sastav i to opet u samo 8. izmjena. Nada SM svoje protivnike i definitivno melje ubojitim napadom. Obrana i bacačka baterija još uvijek nisu na zadovoljavajućem nivou pa se stoga i događa da se prima ovoliko bodova.
Dok ide ide, a za sada ide veoma dobro. I danas je ostvareni 12 odličnih udaraca, od čega je svakako najdojmljivji Home run Ivana Račića za tri boda kada je loptica preletjela veliku ogradu i pala na obližnju prometnicu.
Ivan se vratio i Nada SM je sad još opasnija u napadu. Osim njega istaknuli su se Tomić 3/4 udarac za dvije baze i udarac za tri baze, Ćurković 2/4, M.Tadić 2/4 i Matijević 3/5.
Bacači Nade SM Matko Dabo i Antonio Bešker su svaki na svoj način obilježili ovaj susret. Dabo je započeo utakicu odbacao 5
izmjena, pokazao zavidnu kontrolu, ali primio previše udaraca čak 7. Sa druge strane njegova zamjena Bešker je odbacao 2 izmjene sa 5 direktnih izbacivanja, ali i čak 8 poklonjenih baza protivničkoj ekipi.