Jones i Ćurković pojeli Zajčke

Jones i Ćurković pojeli Zajčke

8. travnja 2017. u 17:38 / KLUB: BK Nada SM

Nada SM je uspješno otvorila Regionalnu ligu. Prvak Slovenije je krenuo žestoko i poveo 0:2. A onda su se naši momci malo uozbiljili i krenuli po pobjedu. Prvo je H.Tadić udario za izjednačenje, a onda su Jones i Ćurković udarili HR te trasirali put prema pobjedi. BK Nada SM-BK Zajčki 16:6

Veseli povratak Zajčka na Stari plac. Zadnji puta su bili u Splitu 2005.g. Dakle dugih 11 sezona i moram prznati da su nam baš nedostajali. Naši bejzbolaši nisu baš bili niti nježni niti sentimentalni prema gostima iz Ljubljane.
Nakon početnog vodstva od 0:2 što je mahom zasluga lošeg ulaska u utakmicu startnog bacača Nade SM Marina Tadića već u 2. izmjeni dolazimo do poravnanja. Naime Hrvoje Tadić je udario za dva boda. Od toga trenutka na terenu postoji samo jedna ekipa koja malo pomalo gazi protivnika i upisuje svoju prvu ovosezonsku pobjedu. Preko 300 - ak gledatelja je iamalo prilike vidjeti vrlo dobar napadački baseball sa izvrsnim udarcima u kojima su prednjačili Jones, Ćurković i Jakšić sa 75% učinkom od čega su Ćurković i Jones udarili i Home run.