Dva hat-tricka za prolaz u polufinale

Dva hat-tricka za prolaz u polufinale

10. ožujka 2017. u 15:46 / KLUB: MNK Split

Split Tommy je očekivano prošao u polufinale Hrvatskog kupa. Petrinjčica je potopljena sa hat-trickovima Ćorluke i Rafinhe. MNK Split Tommy-MNK Petrinjčica 7:0

Split Tommy je po sukladno očekivanju preskočio prvu stepenicu i izborio plofinale kupa. Petrinjčica je pala u prvih 5 minuta susreta kada su Ćorluka i Jesus dalekometnim projektilima proparali mrežu nemoćnog Tolušića. Već je tada sve bilo gotovo. 3:0 je bilo previše za momke iz Petrinje. Uslijedio je dio igre u kojemu se praktički ništa nije dešavalo, a onda na tri minute do odmora Tolušić je spasio svoju ekipu od pravog potopa.

Međutim to ništa bitno nije promijenilo na stvari. Početkom drugoga dijela opet ista slika. Split Tommy je do 29 minute pogodio još četiri puta. Prvo je Ćorluka postigao hat-trick, a onda mu se pridružio Rafinha u samo četiri minute.

Zadnjih 10-ak minuta su na  parketu svoju priliku ugrabili i juniori. Na golu Pavlović dok su igru vodili Tešija , Kosor i Baran. Posebno se svidila igra mladoga Barana koji je u jednom trenutku promiješao suparničku obranu, ali lopta jednostavno nije htjela u gol.

Nitko nije ozljeđen, a to je u ovakvim utakmicama najbitnije. Tako da spremni dočekujemo polufinale. Suprnika ćemo saznati večeras  oko 19,30 nakon utakmice Kijeva i Porto Tolera.