Hajduk je raštimani orkestar

Hajduk je raštimani orkestar

4. prosinca 2016. u 18:34 / KLUB: HNK Hajduk

Slaven Belupo je nadigrao i porazio obezglavljenoga Hajduka. Izgleda da promjena dirigenta nije niti malo utjecala na izvedbu bijelog orkestra. Izvedba je i dalje loša, a sve viđeno zadaje glavobolje navijačima kluba. NK Slaven-Belupo- HNK Hajduk 2:1

Daleko je do velikog Hajduka. Nisam čak siguran koliko ćemo se još gorkih pilula nagutati da opet vidimo jedan ozbiljan sastav koji na terenu izgleda onako hajdučki kao što je nekada izgledao. Ova lutanja sa strancima očito ne donose nikakve plodove. Hajduk je izgubio 2:1, a mogao je proći i gore protiv jedne limitirane ekipe Slavena da Kalinić nije imao svoj dan. Obranio je Lovre tri čista zicera i tako držao bijele u igri. Međutim niti on nije svemoguć, pogotovo kada obrana onako ispadne kao kod gola Burića. Otprilike je to izgledalo isto kao i protiv Splita. Ubačaj je nekako došao do druge stative gdje je strijelac ostao sam. Ovoga puta je pobjegao Nižiću.
Nadu u remi je vratio Said predivnim golom glavom nakon asistencije Bašića i tako je završeno prvih 45 minuta ove utakmice.
U drugom dijelu smo vidjeli dva jedanesterca. Prvi za Slaven u 60. minuti koji naravno nije niti postojao i koji je ralizirao Ivanovski, te drugi za Hajduka u 89. minuti koji je promašio Futacs.
Tim promašajem je spuštena zavjesa na još jednu lošu Hajdukovu predstavu.