Pobjeda i prvo mjesto

Pobjeda i prvo mjesto

25. studenog 2016. u 21:07 / KLUB: MNK Split

Split Tommy je lako pobjedio Osijek i zasjeo na prvo mjesto prvenstva. Bar do utorka i utakmice Nacionala. Večeras su golove dali Suton,Pavić, Crnjac i Babić. MNK Split Tommy-MNK Osijek Kelme 4:0

U prvom susretu 9.kola 1.HMNL Split Tommy je lako pobijedio goste iz Osijeka čime je opravdao ulogu favorita i nastavio svoj pobjednički niz. Osim toga bar nekoliko dana će biti na prvom mjestu.
Od prve minute Tommy je bio puno bolji sastav. Osijek praktički nije ništa niti napravio u cijeloj utakmici. Naravno to je posljedica dobre igre spličana u obrani. U 6.minuti Grcić je zamalo opet postigao eurogol ali je balun nakon što je lobovao Mladinu pogodia prečku. U 9.- minuti domači dolaze do vodstva. Suton je prvo prodao lažnjak obrani Osijeka, a onda pucao s 9 metara i pogodio. NAkon toga osiječani stvaraju nekakve poluprilike, a Split Tommy golom Pavića 18.minuti dolaze do povećanja vodstva, a tim rezultatom je i završeno prvo poluvrijeme.
Do povečanja vodstva smo čekali do 26.minute. Strijelac je Crnjac na asistenciju Ćorluke. Čak 12 minuta prije kraja utakmice Osijek igra sa igračem golamanom, ali ništa ne može oprobiti čvrsti obrambeni zid Tommy-a. U 36.minuti smo vidjeli i zadnji gol na utakmici u režiji Suton-Babić.