Split Tommy srušio Dinamo u Zagrebu

Split Tommy srušio Dinamo u Zagrebu

20. studenog 2016. u 19:17 / KLUB: MNK Split

Split Tommy je pobjedio Dinamo u Zagrebu sa 2:3. Rodriguez dva gola i Babić jedan za velika tri boda sa teškog gostovanja. Tommy je bio bolji suparnik, a da je Jakovljević bio precizniji razlika bi bila i veća. Futsal Dinamo-MNK Split Tommy 2:3.

U poslijednjem susretu 8.kola Split Tommy je u Kutiji šibica pobjedio Dinamo. To je prvi prvenstveni poraz koji su u ovoj sezoni doživjeli modri.Pobjeda je vrijedna drugoga mjesta na bod iza prvaka Nacionala.
Split Tommy je bio puno bolja ekipa od Dinama u ovome susretu pa bi sve drugo osim pobjede bila prava sportska nepravda. Dinamo naime nije stvorio niti jednu jedinu ozbiljnu šansu osim kod prvoga gola Grbeše. Split Tommy je stvarao šanse i cijelu utakmicu dominirao da je u jednom trenutku izgledalo da uporni Dinamovi navijači više nemaju nikakve želje za pjesmom. Prvio gol je pao u 7. minuti kada je Rodriguez iskoristio pogrešku Horvata i lagano savladao Škorića za 0:1! Inaće svakako treba napomenuti da je Dinamov vrtar Škorić zaslužan što Split Tommy nije i prije riješio ovu utakmicu.
Već u sljedečoj minuti za Dinamo je pogodio Grbeša iz vrhunski odigrane akcije nakon prekida što je inaće specijalnost Split Tommy-a. Dinamo krajem prvog dijela radi veliuku pogrešku. Točnije Đulvat sa leđa ruši Pavića i dobiva izravni crveni idvije minute isključenja. Igrač više se Split Tommy-u isplatio tek u drugome dijelu utakmice, a strijelac je opet bio Rodriguez
Nije dugo prošlo, a Babić je na asistenciju Luketina povisio vodstvo na 1:3. Split Tommy tada prepušta balun Dinamu i to ih je zamalo koštalo.
Naime Dinamo dolazi do smanjenja vodstva iz prekida u 36.minuti golom Kanjuha iz slobodnog udarca. U završnici domaćin pokušava igrom s golmanom-igračem, ali bez prave prilike za gol.
Na kraju treba izdvojiti i nesportski potez golmana Jukića koji je zapea nogu Horvatu pri izvođenju auta na dvije sekunde prije kraja utakmice, ali kako to suci utakmice nisu vidjeli utakmica je uz velike proteste Dinamovih igrača i navijača završena rezultatom 2:3.