Dobili Lokomotivu i puno upitnika

Dobili Lokomotivu i puno upitnika

19. studenog 2016. u 18:57 / KLUB: HNK Hajduk

Hajduk je teže od očekivanoga svladao nikada lošiju Lokomotivu. Sve osim tri boda i lijepoga gola Hamze ništa nije vrijedno spomena. Pitanja je puno, a najviše onih gdje sve ovo vodi. HNK Hajduk-NK Lokomotiva 1:0

"Hoćemo igru, ne prazna obećanja"poruka je Torcide sa početka utakmice. Nakon toga gledali smo još jednu ispraznu partiju bijelih koja ne ulijeva povjerenje ama baš nikome osim možda vizionaru ili demagogu Marijanu Pušniku.

Lokomotiva nije postigla gol, a Hajduk je i to je suma sumaru ove utakmice koja je odlučena u 61. minuti golom Hamze Barrya. Pljesak splitske publike koja je zbog ove igre u dubokoj depresiji je dobio Juranović zbog odličnih obrambenih reakcija i to naravno puno govori o igri bijelih.
Ohandza je zamjenio Futacsa i po prvi puta doživio da mu navijači Hajduka zvižde. Sasvim opravdano jer natezanje oko ugovora sa Hajdukom to i zaslužuje. Pogotovo kada se zna da mu je u Splitu spašena i produžena nogometna karijera.
Jer da nije bilo Hajdukove medicinske službe Ohandza bi završio svoju karijeru i onda više niti ne bi trebao menađera Olivera Koniga koji ga sada očito truje sa glupim idejama u obliku uspoređivanja sa plačama drugih igrača.