Ohandza i Said donijeli Hajduku remi

Ohandza i Said donijeli Hajduku remi

14. srpnja 2016. u 22:01 / KLUB: HNK Hajduk

Utakmica u Iasiu je imala dva različita poluvremena. U prvome dva gola Iasia, a u drugome dva gola Hajduka u režiji Ohandze i Saida za mirniji revanš na Poljudu. CSMS Iasi - HNK Hajduk 2:2

Gledali smo agresivnog, ali nedorečenog Hajduka. Momci u bijelome su jurnuli prema golu Iasia od prve minute utakmice, ali su ih neprecizna dodavanja i užasna obrana koštala dva olako primljena gola. Da ne kažemo na neki drugačiji odnosno grublji način jer ono što su kiksali Ćosić, a potom i Nižić spada u rubriku dječje bolesti. I kada smo samo čekali da Hajduk već u prvome susretu potone suadac je odsvirao kraj prvoga dijela utakmice.
U drugome dijelu trener Pušnik je u utakmicu uveo Ohandzu i odma je to izgledalo opasnije. Nije mu dugo trebalo da nakon dobre asistencije Tudora poentira za i više nego prihvatljivih 2:1. Međutim Hajduk tu nije stao. Bijeli su pritiskali kao osice, bilo ih je po cilome terenu i stvarno je to na trenutke izgledalo dopadljivo. Šteta šta se još više baluna nije odigravalo na Ohandzu jer taj je stvarno noćna mora za sve obrane. I nakon nekoliko prigoda Hajduka i pokušaja domačeg sastava iz kontri ukazao se Said Ahmed Said i potegao sa nekakvih 25 metara. Domaći vratar je bia na balunu, ali nije dobro intervenirao pa se mreža zatresla za konačnih 2:2 i konstataciju da se Hajduk definitivno izvukao na najbolji mogući način.
Uzvrat za sedam dana u Splitu neće biti po nićemu lagan, jer Iasi ima iskusnu ekipu i zna igrati na kontre. Sve je dakako u Hajdukovim rukama jer rumunjima treba pobjeda ako misle dalje.