Petrović pogodio tricu za pobjedu Gorice

Petrović pogodio tricu za pobjedu Gorice

27. travnja 2016. u 19:49 / KLUB: KK Split

Žuti su još jednom prosuli pobjedu. Imali su +7 minutu i po do kraja, ali to opet nije bilo dovoljno. Gorica je preokrenula tricom Mašića, polaganjem Prgometa i tricom Petrovića 1,5 sekundu prije kraja ove izjednačene utakmice. KK Gorica-KK Split 78:77

Split je u Gorici prosuo pobjedu koju je imao u rukama. Marko Petrović inaće najbolji i najefikasniji igrač ove utakmice je pogodio tricu 1,5 sekunda prije kraja utakmice i donio pobjedu Gorici.
Još jedan nevjerojatan poraz u atmosferi školske dvorane. Utakmica je cijelim svojim tijekom bila poprilično izjednačena, a Split je tek pred sam kraj vodstvo doveo do +7. VeIike probleme je Splitu osim Petrovića stvarao Žganec i Papac. Baš ta trojka je bila i najučinkovitija u domačim redovima.
Osim njih večerašnju utakmicu je obilježila i loša sudačka trojka koja je imala neujednačeni kriterij pa je igrače Splita dovodila do ludila. Dijan i Matić su dobili tehničku zbog prigovora.
Šteta jer ovo je već 3. utakmica u kojoj se nije posao doveo do kraja. Prvo Zagreb, onda Šibenik pa sada i Gorica. Tri poraza umjesto tri pobjede. Još je dosta do kraja, ali sada ne preostaje ništa drugo nego pobjeđivati. Sve će biti jasnije nakon sljedeća dva kola. Prvo u subotu na Gripe stiže Cibona, a nakon toga u srijedu žuti gostuju u Zadru.