Zagreb bolji

Zagreb bolji

19. ožujka 2016. u 18:55 / KLUB: KK Split

Košarkaši Splita su prekinuli niz pobjeda. Zagreb je dominirao cijelim tijekom ovog susreta. Žuti su podbacili u svim segmentima igre, a ponajviše u šutu za 3 pts. KK Zagreb - KK Split 89:67

Ako je suditi po onome šta smo vidili u ovoj utakmici žuti su daleko i blizu borbe za stepenicu više, a to bi svakako bila ABA liga.
Zagreb je dominirao cijelim tijekom susreta. Naročito su domači bili raspoloženi u šutu za 3pts, pa su prvi dio utakmice završili sa učinkom 7/8. Zagreb je u potpunosti zakočio Filipovića, a pod košem su tešku borbu vodili Đugum i Šarlija. Ništa našim momcima nije išlo od ruke. Dapaće kada bi se približili na jednoznamenkasti zaostatak Zagrebov trener Jusup bi brzim promjenama unio svježu krv i razlika bi opet postala dvoznamenkasta.
U svemu tome treba reći da su naši momci imali i dobrih trenutaka i pozitivnih serija. Kalajžić je opet dobro odreagirao, Širko nije bio loš, Đugum standardan. U Zagrebovoj ekipi se naročito isticao Halilović koji je prolazio kroz obranu Splita kao da je nema i koji je neprestano stvarao višak Zagrebovih igrača u napadu.
Slijedi utakmica protiv Škrljeva na Gripama pa onda napokon ozbiljna košarka.