Prvi dio trilogije pripao modrima

Prvi dio trilogije pripao modrima

16. ožujka 2016. u 19:13 / KLUB: HNK Hajduk

Kakav debakl na Poljudu. Hajduk je uglavnom statirao u jako lošem filmu režisera Burića i ostalih koji slažu jedan prosječan glumački kadar. Jer oprostite molim vas ja već neko vrijeme na Poljudu ne vidim igrače. One grozne parole MI BI TILI PRAVOGA HAJDUKA OD OVIH IGRAČA NAM JE MUKA, na Poljudu više ne možemo niti vidjeti niti čuti. Kako stvari stoje publika je zadovoljna sa ovom komedijom koja sa vremenom prelazi u tragediju, jer jednostavno ne želim vjerovati da su i gledatelji prešli u glumce.
Zoran Mamić ima igrače. Plačenike kako ih volimo zvati u Splitu. Ali ti plačenici igraju za ono za šta su plačeni. I ne samo to taj isti Mamić ima vrhunsku juniorsku ekipu koja dolazi, a šta ima Hajduk. Od naše dice nema ni tragova. Gomila stranaca i došljaka za koje Kiš i Maglica izgledaju kao atomski napad. Utakmicu si kao gosti iz lože pratili košarkaši i malonogometaši. Je li možda gospodinu Vučević bar jednom palo na pamet kako bi lipo bilo da u Hajduka igraju ovi iz malog baluna. Sasvim sam siguran da bi Dinamu bilo teže. Bar bi se posjed baluna diga na
našu stranu. Zamislite molim vas taj isti Vučević je bia član Barcelone i tamo je imao prilike vidjeti da njihove največe zvijezde vezne linije 2 puta tjedno treniraju sa istoimenom malonogometnom ekipom. I iz toga je stvorena tiki-taka. Mali balun na velikom terenu. To je nešto šta se u Hajduka igralo 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća, a sada se igra u Barceloni.
Dokle više gospodo iz lože pravo je pitanje. Dokle ćemo gledat ove loše glumačke predstave.
Dinamu svaka čast. Dobili su nas i malo koliko su mogli. Od nekih momaka koji su bili u mojoj blizini za vrijeme utakmice sam čua neśto šta najbolje objašnjava današnju situaciju Hajduka. Jedan govori drugome stavia sam 2 soma na pobjedu Dinama, a kvota 2,20. Nikad lakša zarada. Da stvari budu gore i jedan i drugi imaju šalove Hajduka i iz sveg grla navijaju za bijele. Onda ovaj drugi kaže ja san igra da Hajduk neće dat gol i to samouvjereno. Pa onda dalje raspravljaju kako im je jedan od igrača Dinama sa kojim su dobri prije utakmice dojavia kako je nakon Torcidine objave na Facebooku Mamić svakome igraču koji bude u kadru za utakmicu, za pobjedu na Poljudu obeča 3 soma Eura. Para vrti di burgija neće. Socijalizam i socijalističko samoupravljanje na žalost ne može voditi bitku sa kapitalizmom.