Eros i Franko presudili Hajduku

Eros i Franko presudili Hajduku

20. veljače 2016. u 17:01 / KLUB: HNK Hajduk

Hajduk je poražen od Lokomotive i polako gubi korak za vodečim dvojcem. Lokomotiva je bila bolja, opasnija i brža. Hajduk zapažen samo zadnjih 20-ak minuta. Penal bi eventualno donio bod, ali to je premalo za Hajdukove ambicije .NK Lokomotiva- HNK Hajduk 2:1

Ne može se igračima u sivome ništa zamjeriti. Hajduk je opet pokazao veliku želju, ali ne i nogometnu zrelost. Burić je u potpunosti nadigran od strane svoga kolege jer je na hajdukovu igru i pokušaje nadigravanja Lokomotiva čekala na kontranapade. Hajduk je imao inicijativu i posjed, ali sve opasne akcije su dolazile preko Fiolića i Grezde.
Baš taj dvojac je i doveo Lokomotivu u vodstvo. Fiolić je prošao po boku ubacio oštro prizemno prema drugoj stativi gdje je naletio Eros Grezda i poentirao za vodstvo domaće ekipe. Svi su već i prije toga gola vidjeli što se eprema u kužini Lokosa i kako će nas nakantat. Jedini kojemu to nije bilo jasno je strateg bijelih. U drugome dijelu opet ista slika, a u strijelce se po ko zna koji puta upisao Andrijašević. tada je već bilo okruglih 2:0 za lokose i prijetiola je prava katastrofa. Hajduk je morao otvoriti i onako lošu obranu u želji da dođe barem do boda. U tim trenucima je Hajduk napokon stisnuo, ali je mrtvace iz kontranapada morao čupati Kalinić. U sveopćem pritisku Tudor je postigao iz jednog odbijanca za 2:1 i do kraja smo gledali opsadu gola lokosa iako je hajduk imao igrača manje jer je Sušić sebi dozvolio crveni karton u totalno nebitnoj situaciji utakmice. Potez za rubriku GLUP-GLUPLJI. Hajduku nije suđen penal na kraju utakmice iz kojega bi najvjerojatnije došao bar do boda, ali to je manje bitno. Bitno je da je Hajduk nakon odlaska Caktaša i Milovića lošija ekipa i da sa ovakvom igrom ne može računati na ništa više od 3. mjesta u prvenstvu. Za bolje rezultate je potrebno da se ekipa ustali i da se pošto potom ne prodaju igrači. Za nešto više je potrenbno 30 milijuna kuna godišnje, ali ne kredita već nepovratnih sredstava.