Bijeli posustali u zadnjoj sekundi

Bijeli posustali u zadnjoj sekundi

5. prosinca 2015. u 16:58 / KLUB: HNK Hajduk

Hajduk nikako i ni pod koju cijenu nije zaslužio poraz, jer HAjduk je napokon bio bolji suparnik u dvobojima između ova dva kluba. Stvarno je teško i pobrojati sve 100% prilike koje bijeli nisu uspijeli pospremiti iza leđa Eduarda.
Utakmica je loše krenula za Hajduka. Kalinić opet nije izletija na par metara od gola pa je Fernandes glavom pogodija za 1:0 domačina.
Rano vodstvo domaćih nije bitno utjecalo na igru Hajduka koji je izgledao močno na terenu. 'Bijeli' su se sjajno otvarali prema naprijed, a najbolju priliku za izjednačenje propustio je Sušić kada ga je Sigali izblokirao.
A onda pravo malo remek djelo. Sve iz prve i na kraju peta Sušića za Caktaša koji neumoljivo pogađa za 1:1. Mogao se Caktaš proslaviti u ovoj utakmici da je krajem poluvremena pogodija iz voleja, ali eto nije. Meč-loptu propustio je u 76. minuti Vlašić, koji je izašao sam pred vratara Eduarda, ali njegov udarac nije bio pravi.
Što se tiče Dinamova gola u zadnjoj minuti nadoknade, nema se šta pametno reći. Trenutak nepažnje bijele obrane i trenutak inspiracije Soudania za pobjedu Dinama. Naravno posli ove utakmice će biti povika i na suca Vučemilovića zbog prestrogog isključenja Jeffersona, ali teško je reći da je sudac kriv za poraz. Hajduk jednostavno mora popraviti efikasnost u napadu i onda niti jedan sudac neće biti predmet rasprava nakon utakmice.